..hur man lixom sjunger me ståendes på en pall med gällivarehäng och
färgplommon i fejset,,spretandes med penslar, både från mun och svalg, " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..hur man lixom sjunger me ståendes på en pall med gällivarehäng och
färgplommon i fejset,,spretandes med penslar, både från mun och svalg,



udud dutattam..tamatajjtamajdaj,.,

 

 

 

 

"...thiedamtrou gi..di kaa..najjlajalaj..thommasiunfankaija..

dydutatjam..tammajtjutu tamjajjkan kajja..ahhheee

atjammm..tho thou man taaj..

dudu dudataam..tamajtjamajja annko la gogou.."

 

JUSTA DANCE

IT´S GONNA BE OKÉY 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-17 10:57



Bookmark and Share


  glittertindra
fascinerad av den färgsprakande bilden och ser någon sjunga med munnen full av penslar... leendeframkallande denna...
2008-06-17

    Glittra G
mmm ...
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#