Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av Inkarasilas skrivsätt...


ingen mjaussie längre

Modernitet har jag bara sagt -
BAH! åt
nu står en nyinköpt webcam hemma
och datorn som i protest
vägrar spela nån musik

så faan då när du loggar in ,
småler och myser
tror du att du ska få nåt? dra åt helvete,
du tror så himla mycket

Suckar, hatar tystnaden
och sätter på

Joe Cocker

då jävlar i min låda
blev jag djävulen iförd
dom mörkaste jeans du sett, här
finns ingen mjaussie längre

och dina ögon, ja dom
var inte längre en katts iakttagande, dom
avslöjade din häpnad

så faan om jag gjort en piruett, då
skulle du fått hjärtinfarkt
eller iallafall hjärtflimmer för du

tror inte jag kan, din
djävel




Fri vers av Simmerskan
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-17 13:54



Bookmark and Share


  aol
tuff jävlaranammapoesi härligt
2008-06-17

    Askes
Hårda bud i Mellerud! Bra!
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan