Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrande handlingar


Pappan var på citygross
Med sonen, troligen den äldsta
Och en yngre
De fick åka med barnvagn
”Som en Renault
En sitter i och en skjuter på”

Nu började det roliga
Pappan ”var är köttfärsen, de står köttfärs här”
Kanske vid köttet sa sonen
Bra tänkt grabben… sen var det
Ost, strösocker, vetemjöl, var fan är det

Kaffe, har du sett kaffe Jalle
Hämta du osten nån gång
Smör skulle vi visst ha med
Hm vafan är de här.. va står de
Dricka, fan hon kunde väl skriva läsk


Så försvann dom ut synfältet, gubben gruffande
Och barnen efter, så gott de kunde
Sönerna uppenbarligen både lite uttråkade
Och, lätt roade
Pastej var faaan finns pastejen
Skinka för fasen, ja blir tokig på de här
Har hon inte kunna skrivit listan efter hur grejorna låg

Jaha grabbar ikväll, va vill ni ha
Pizza, sa den äldre, hammmbuurgarre
Sa den lille…
Jaha sa gubben ok välj här då
I frysboxen fanns alla varianter
Så de köpte det, sen hamnade jag efter honom
Av en händelse.. 975:- han såg alldeles
CHOCKAD UT, undrar hur längesen de var
Han handlade sist…




Fri vers av LassO
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-18 09:39



Bookmark and Share


  Snödroppe
*Ler* Hon, kan int ha det lätt!
2008-06-22

    *Zenobia*
frestad att säga \"ja, se karlar!\"... ;)
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO