Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej. min hund dog idag.



jag är ganska ledsen för det.
jag tänkte, hon var ganska ledsen för det.
så jag gav henne en kram. "blev inte den gammal?"
"jo. fjorton år."
"men det är en väldigt hög ålder" och så gav jag henne en kram till.

på väggen hängde det en tavla. den hade min dotter målat en gång när hon var på besök på mitt arbete. det var ett hjärta. det kunde lika gärna vara en här av tusentals pilar rakt in i mitt hjärta. den kramen kostade allt.

men margaretha fick tröst. hoppas jag.




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-17 22:08



Bookmark and Share


    vem_tystar_rösten
Ja det är det. Men knappast i närheten av när människor dör.
2008-06-17

  prinscess VIP
mmm det är sorgset när ens älskade djur dör
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten