Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osvuret är bäst, men o-snuten med



Ingen som är oskyldig springer

Sa snuten

Med den dumsnut vi har

Är de nog bäst att alla håller sej undan



De stoppade mej

För att jag hade en SAAB

Så oerhört motiverat

Dumsnuten….




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-23 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO