Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glimt




I mitt hjärtas obeskrivbara tumult
slår jag en slant för dig
och hoppas att en glimt ska nå
din ögonvrå.

Hoppas att det ska skymta i dig långt härifrån
och nå ner i ditt hjärta.

Om så bara för att ge dig något jag vill ha.




Fri vers av Slasan
Läst 343 gånger
Publicerad 2008-06-17 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Slasan
Slasan