Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt kan...

Allt kan kritiseras
allt kan nagelfaras
allt kan vändas
och
vridas på
till vår fördel

vår
hjärna är alltid
vår

den håller med oss
för den är så van
vid våra tokigheter





Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-18 00:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst, men rätt
tänkt, måste det
ju bli till någon
annans fördel,
någon gång
till vår fördel
i gemenskapen...
2008-06-19

    Birgitta Wallgren
Du skriver så bra dikter, du är klok. Applåd till dig!!!
2008-06-18

  Anders Nordlander VIP
det var misstag att blockera, tog fel namn
2008-06-18

  Dr Jimmy Johansson The 777
Nu är jag inte blockerad längre.........Varför????
2008-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Man kan t o m bli brännmärkt i sitt samvete av förhärdelse.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP