Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Old Ford, never die, or?


Harrison Ford, med ring i öra

Varför ska gubbar göra

Sånt

Som ser så pinsamt ut

Fattar de, inte det själv…




Fri vers av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-19 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO