Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOPLESS I HIMLEN

 

 

En utsträckt hand

Ett förevigande mot oändlighet

Kommenderad att njuta

Glitterskyn, ge mig nu

Take me south of the border

Där passion evigt råder

 

En erotisk närvaro

Ett ofullkomligt ögonblick

Lurad till exil

Viskningarna färdas som vindbyar

Elastiskt kallar blicken tillbaka

Där ängeln har en kniv under sin haka

 

En omgivande förstämning

Ett tillbakadragande

Tyglad till oigenkännlighet

Här är platsen där vatten dunstar

I Etnas skugga gäller inga domslut

Där torkar ögonen ut

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-06-18 03:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Känns som renodlad smörja, men vad vet jag, jag läser ju bara texten.
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna