Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en beskrivning för många?


stämband,blöndande läppar.

skrik dina
avklippta
stämband
sedan skratta
tomma ljud

låt det
eka i
tunneln
ljuden
hörs inte
ändå

(Vad ska man göra)

lungorna
avklippta
med dina
kyssar likt
en smäll
mot mina
läppar rinner
blodet


(Smärtan biter)

hjärtat
finner
inget svar
på din
kalla
kärlek

(inget medlidande)

Svara rakt
från hjärtat
ditt,ty kärlek
jag ska ge dig




Fri vers av RedCherry
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 12:17



Bookmark and Share


  Simmerskan
skrik dina
avklippta
stämband
sedan skratta
tomma ljud


vilken inledning! Starkt skrivet.
2008-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Din dag kommer också.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry