Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en söt liten ängel

som jag bara älskar
För när hon spretar på sina vingar brukar hon omfamna mig med dem
Så javisst
Jag älskar henne bara helt enkelt
Hon är min bästa vän

Tillsammans så lever vi i en dagdröm där vi båda bara flyger uppe ibland molnen
med jorden under våra fötter
Där vi båda bara flyger tätt tillsammans med marken nedanför

Vi är som två små barn som busar med varann
så mycket vi bara kan
Det är kärlek för hela slanten till min söta lilla ängel
Själv så tycker jag att det bara är som det bör
när man älskar någon
Hon får mig att känna mig som om vi lever i paradisets land

Jag har en söt liten ängel som jag bara älskar …..

Ken Cassel
18/




Fri vers av Ken Cassel
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-18 13:00



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel