Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alkoholisering.


Spritflaskan öppnas.

När pappa öppnar
spritflaskan hörs
det endast grov
musik från pojkens rum,
mammas klagomål.




Snart blandas
grov musik,
tysta tårar &
blod till dödens musik.



och


När musiken har tystnat
är huset tyst och mörkt.





Mamma ligger sönderslagen
på glasbordet som är fullt av blod




Fri vers av RedCherry
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-18 13:36



Bookmark and Share


  Simmerskan
kraftfulla bilder du radat upp, imponerande :)
2008-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Alkohol är roten till mycket ont.
2008-06-18

  VITRIOL
Fruktansvärt men mycket kraftfullt och modigt skrivet.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry