Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting betyder någonting

Konstgjord andning
och jag plåstrar min kropp
med svarta kläder
ty jag har sett
för mycket av dig
redan
och du stirrar dig blind
på min aura
och du vill
att jag berättar mer om mig
för jag kanske verkar bekant
men det lär bara vara metafor
så andas och tänk på saker som hjälper
det kanske blir något att skriva om
i dagboken




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-18 15:09



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
\"Konstgjord andning
och jag plåstrar min kropp
med svarta kläder
ty jag har sett
för mycket av dig
redan\"

helt suverän strof
som fastnar som flug-papper
i sinnet.....
applåder
kb
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira