Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

we need to concentrate on more than meets the eye

Såg en sminkad modell för glasögon
idag
och började genast fundera på
om även hans leende
var konstlad
och vulgär variant av vår syn
på de flesta
och det mesta




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-18 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira