Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har just blivit Bloggare . Ser fram emot ett liv i lyx och flärd med vackra kvinnor och lyxvilla ....., är jag något ironisk eller....


Bloggare- Framtidens maktmänniskor ? (1)

Bloggare
mycket bättre än groggare

Bloggare
slår ut alla joggare

Bloggare
finns i alla kulörer
och man kan få dusörer
och bli en riktig Kändis
kanske t o m bli \"trendis\"

Bloggare
till detta återkommer vi
men nu ska Sveriges Fotbollsspelare stå oss bi ...




Fri vers av Mats Henricson
Läst 257 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-18 20:23



Bookmark and Share


  genni VIP
Ja, trots allt så är nog bloggare framtidens maktmänniskor, för det verkar vara det som människor läser idag, t.o.m bildt bloggar....
2008-06-20

  Gunilla VIP
Blogga.
Akta dig!
FRA kan dig spåra......
men du är väl inte
lättskrämd?
Kul text!
2008-06-18

  Flickan utan vingar
Haha, klockrent :)
2008-06-18

  aol
bravo sant härligt mats
2008-06-18

  Karl-Bo Lundstedt VIP
HÄRLIGT och sant.......
applåd
kb
2008-06-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Grattis Bloggare!
Då får man kanske
läsa om Dig i Vouge
som en ordens van Gogh
med en drink eller en grogg
med sköna kvinns i Din kogg!
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska