Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HARU BETALT DIN NOTA?



skogen. rister i mina händer, tänder och revbenen blir till en sexkantad motorsåg. hör du alla skrik eller har öronen blivit till slamsor. slamsor.

jag väntar dig i gryningen.

tom, ren och i ditt eget namn.

du underskattar mitt namn en gång.
aldrig mer.




Fri vers av vem_tystar_rösten
Läst 226 gånger
Publicerad 2008-06-18 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vem_tystar_rösten