Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara

Att vara...


Hur blir det
när jag inte finns längre?

Ja nu är det ju så
att redan nu finns det
en oerhörd massa platser
som jag inte är på
så den enda skillnaden
är väl att jag inte
är just här?




Fri vers av stenhur VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-18 20:54



Bookmark and Share


  Janne
Så underfundigt
skrivit,ger eftertankar
som jag gläds åt
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP