Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Level failed

I ditt nätverk av olika sanningar
vid varje tillfälle
bestämde jag mig
för att du inte betyder mer för mig
än vad jag betyder för dig
och vem vet
kanske var detta det bästa beslutet av alla
utan linjer och marginaler
nu när framtiden mött dåtiden
och jag vågar förlita mig på mina lyckopiller
de kanske får mig att ta mig genom dessa nätter
av gråt och saknad
men jag ber dig
låt mig gå
nu när jag väl kommit så här långt
ljug inte mer
för att få mig att störta in i bubblan
igen




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-18 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira