Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver detta efter ett \"visst fotbollsdebacle\"....


Sveriges Snyggaste Ord (6)

Amfetamin
farligt att ta in

Morfin
ett \"hål av Hin\"

Aborigin
Tycker om magin

Trampolin
tillfällig flygmaskin

Libertin
brunstig \"kanin\"

Effedrin
Farlig medicin

Farin
Ej margarin

Marin
En båt \"i sin\" (!)

Mandarin
Frukt och ryss, så \"fin\"

Mazarin
Gott till koffein

Sackarin
Sockrets \"kusin\"

Konkubin
\"kärleksmaskin\"

Sordin
sorgset grin

Endorfin
Kroppsligt morfin..........

To be continued....




Fri vers av Mats Henricson
Läst 492 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-06-18 23:28



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Härliga rim
som jag just nu tar in
2008-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ingen kan med orden
så rimma, dom trimma
dom slimma, med eller
utan grimma! Nu har
jag skrivit så häftigt
att på mina glasögon
är det en imma, dags
att sluta, sig tillbaka
i sängen luta, av en
god natts sömn väl
njuta, det sägs att
på den skall man
inte pruta, för då
går man inte hem
med valuta... ... .
GOD NATT MIN *****!
******************
Som har läst om
tratten, mitt i natten!
********************
2008-06-19

  Gunilla VIP
Tack för alla rim!
Och det ligger
mycket sanning
i dem!
2008-06-18

  Havsbris
ja efter matchen
är de snygga ord...
-cough-cough-!

och alla som slutar på
-in-
ett minne var det...
tragedin...
2008-06-18

  Fånga dagen
bra rimmat:)
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska