Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är ingenting att vara rädd för

Det är bara ett skikt

Ett steg utanför skelettet en touch av ändlöshet

Ett andetag ut och tusen in

Se er uppifrån från sidan stå bakom

I närhet med livet regerar de döda evighetsskapande andarna

Det är bara ett skikt som skiljer dig från de andra




Fri vers av GaiaKaja
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 00:10



Bookmark and Share


  korpfjäder
Rubriken lockade mig in... och texten fick mig att falla platt.
Gillar!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja