Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan

Den ljuva ljuva stunden
är ingenting att vila i
den bär som morgonen sitt guld i munden
och drar som morgonen förbi
men det är bara när man minns
en lycklig stund som man kan tro att lyckan finns
och ifall du sörjer över
att lyckan är så kort
hur kan du tro att det du bäst behöver
är mer av samma korta sort
och var din lycka bara
ett litet ögonblick
så ska du ändå spara
den stora skatt du fick




Fri vers av stenhur VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-19 12:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
En fröjd för ögonen.
Och hjärta/hjärna!
2008-06-19

  Elaine.S VIP
Sanna ord...de är de små ögonblicken som kan bli de största minnena i upplevelsernas skattkista...
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP