Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack denna vilsenhet

Ack denna vilsenhet
i min personlighet.
Ack denna kluvenhet
till min vilsenhet.
Ack denna velighet
i min kluvenhet.
Byt allt till trotsighet
och ärlighet,
accepterbarhet och
sanningsfullhet.
Ge dig ärbarhet
och kärleksfullhet
utan hopplöshet.




Fri vers av musikersjäl
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-19 13:19



Bookmark and Share


  Nasrin
Att gäller bara våga! Mycket vackert skrivet!
2008-06-19

  mayhem and order
Det här var bra! Tack!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

musikersjäl
musikersjäl

Mina favoriter
The Destiny Of Love