Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska



I paradoxens spänning

finns kärlekens färger

bara som svart eller vitt.

I kärlekens prisma

finns alla nyanser.

Jag älskar dig -

utan krav -

förbehållslöst.

Att älska mig

är att ta emot

min kärlek.




Fri vers av musikersjäl
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-31 16:19



Bookmark and Share


  Nasrin
Mycket vackert skrivet!
Tack för svaret!
Fin formulering!
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

musikersjäl
musikersjäl

Mina favoriter
The Destiny Of Love