Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är nära

Dagen är nära.
I gryningsljuset känner jag ännu
de sista skälvningarna.
Hudens mjukhet,
håret mot min mun.
Denna stillhet
för alltid i mig.




Fri vers av musikersjäl
Läst 428 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-22 13:32



Bookmark and Share


  Nasrin
myckt vackret skrivet!!!! applåder! Kram
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

musikersjäl
musikersjäl

Mina favoriter
The Destiny Of Love