Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

Du är den trygghet jag saknat i mitt liv,
likt en blommande nyponros
kom du till mig i min ensamma stund.
Din värme strömmade in i mig
och fick mig att glömma
vardagens grå.
Fick mig att växa, fick mig att le,
återfå en tro på livet.




Fri vers av musikersjäl
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 14:43



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Fick mig att växa, fick mig att le,
återfå en tro på livet. "
Så vackert skrivet!
2008-09-13

  Nasrin
mycket känslosamt och starkt! Att tro på livet, mycket fin skrivet!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

musikersjäl
musikersjäl

Mina favoriter
The Destiny Of Love