Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skrev

Du skrev att

kärleken inte är evig i längd av tiden,

utan är trovärdigheten av ögonblicket

som stannar kvar.

Aldrig stannade så många ögonblick

fyllda med trovärdighet kvar

som i min själ blev till evig kärlek

oberoende av en tidsaxel.




Fri vers av musikersjäl
Läst 336 gånger
Publicerad 2008-10-03 22:03



Bookmark and Share


  Nasrin
" Till evig kärlek obroende av en tidsaxel"
Bra skrivet!
2008-10-06

  Varga
bra skrivet må jag säga!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

musikersjäl
musikersjäl

Mina favoriter
The Destiny Of Love