Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du underbara människa

Du underbara människa.
Dina kyssar bränner som eld i mig,
dina händers beröring av min kropp
ger mig glädje till livet.
Dina ögons glädje får mig
att leva i nuet
och veta att min kärlek
kan växa i dig
till ett crescendo av nytt liv
där du och jag tillsammans
får njuta samvarons sötma
i en gemenskap som räcker
alla våra dagar.




Fri vers av musikersjäl
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 14:42



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2008-09-13

  Nasrin
Mycket vackert skrivet!!!!!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

musikersjäl
musikersjäl

Mina favoriter
The Destiny Of Love