Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När det blåser riktigt kallt

När det blåser riktigt kallt
ta det med en nypa salt
Om det biter svårt i kinden
strö då några korn för vinden
Kanske kan det rädda liv och lem
Eller också kan du hälsa hem




Fri vers av stenhur VIP
Läst 889 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-19 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP