Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan Dig och Mig är bara ett steg





Mellan

livet och döden

är bara ett steg



Mellan

leendet och tåren

är bara ett steg



Mellan

lyckan och olyckan

är bara ett steg



Mellan

kärleken och hatet

är bara ett steg



Mellan

Dig och Mig

är bara ett steg





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 595 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-06-19 17:06



Bookmark and Share


    johanni
Mmmm precis. Det är bara det att det klivet är enormt stort. /johanni
2008-06-22

  Carl Thomas
Mellanting är fint...
2008-06-21

  AnnaMy
poesi som sätter spår, vackert på alla sätt! bravo!
2008-06-20

  anits VIP
Vacker poesi
2008-06-19

    Ken Cassel
VACKERT STELA

Kramar
2008-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara ett steg
då gäller det
att vara strateg!
Stanna upp ett tag
och när steget, det
rätta, är just, här...
Då är Du beredd
och hoppar in just där...
2008-06-19

  Lejonhjärtas poesi
Mycket vackert om något som är så nära men ändå så långt ifrån, bravo!
2008-06-19

  Don Jorgé
Håller med föregående talar. Steget kan vara stort. Men ändå.. Fint skrivet.
2008-06-19

  Havsbris
Men...
ett steg kan vara
öandlig eller ett
blick...

man ska leva för
fullt! ;o)
2008-06-19

  Havsbris
så sant...

ingen går säkert och inget
ska tas för givit!!!

Alla de kontraster och
paradoxer är livets
själv mening, de måste
finnas, de måste levas...

Vi måste kunna jämföra
och välja, känna det som
är rätt eller fel... alla på
sitt eget sätt, men alla
med samma mål!

bravo!
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic