Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dag för tidigt

Det smakar midsommar i min mun

de rödaste till den vitaste och ett
leende mellan öronen

Spritter grodor i benen till toner

dropparna skapar ridån till mitt
dansnummer

HÄR är jag!

en dag för tidigt men livet leker NU

                                                                  

                                            just nu

smakar det midsommar i min mun




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson