Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återkommer till detta framtidskomplex...


Bloggare... (2)

Tyvärr
dominerar ytligheten
än så länge
i \"Bloggeribranschen\"

En chimär
mest förtrytligheter
att \"kränga\"
saknar balansen

Har läst många
bloggar
så jag vet en del

I ansiktet långa
blir \"proggar\"
det känns lite fel

Men vi får hitta receptet
att fånga uppmärksamhet
Det Rätta Konceptet
Att väcka vår allmänhet

För Bloggen
har kommit
för att stanna

Och vi i \"Proggen\"
får ta en \"nit\"
och visa lite \"Jävlar-Anamma\"........

to be continued..




Fri vers av Mats Henricson
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 22:20



Bookmark and Share


  genni VIP
Ja, dessa bloggare, hur orkar dom, undrar vad som kommer härnäst...
2008-06-20

  aol
bravo sant mats du är min stjärna fortät så
2008-06-20

  Tellus Fortuna
Ärligt skrivet, och tänkvärt.
Lite...upp till kamp1
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska