Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd?

Vänder fickorna ut och in
spontant
för att finna ditt svar innan du hunnit tänka fram något
lämpligt
och jag skriver
att du kan glömma det du visste
och tro på det du kommer att se
för det finns mer näring i min läppglans
än trovärdighet i dina ord
för du kanske skriver blödande poesi
och fiskar upp tuggummi automaternas plastringar
och ja
jag föll för den svagt permanenta idiotin
i mina drömmar
som du skissade fram av andras tankar
men nu när du säger
till de andra
att jag nog är för mörk för dig
så skakar jag misstroget på mitt blonda huvud
åt merparten av allt du någonsin fått mig att tro på




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 363 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-20 05:35



Bookmark and Share


  Latifa Baker
det här är fantastiskt skrivet tycker jag! det träffar mig rakt i hjärtat! så förklarande, med ganska få ord, mitt i prick!!!! bokmärks!
2008-06-20

  Elaine.S VIP
Bra skrivet...som en riktig uppgörelse
och det råder inga tvivel
om vad budskapet går ut på
....älskar raderna
\"för det finns mer näring i min läppglans
än trovärdighet i dina ord\"
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira