Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske en titt i verkligheten?


Oskulden försvann med alkohol & våld..

Sarkasmen i hennes
ljuva skratt gör
mannen tillfredställd


Alkoholen tar över
hjärnans tankar och
bankar på
mannens känslor som smärtar
i kvinnans hjärta


(Utan försvar mot
mannens våld)


Dock kärlek är ett verb
(Något man underhåller
när den dör)

Mannens känslor
skapar smärtor
i kvinnans hjärta när
oskulden försvann med alkohol och våld !




Fri vers av RedCherry
Läst 717 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-20 11:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har fler än en gång framhållit alkoholens ondskefulla biverkningar.
Den är dessutom till för de fega,
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

RedCherry
RedCherry