Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något min dotter lärde mig... *L*


Jag rekommenderar ;)

Att stå där
i sin nakenhet
nyskrubbad och fräsch
och borsta sina tänder
i duschen

En häftig
och härlig känsla
pirrigt på något vis
som att allt blir extra rent

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLIHOPA




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-20 14:14



Bookmark and Share


  ¤Anne¤
åh min son tycker oxå att han ska borsta sina tänder i duschen.. för då blir de extra rena.. är alla barn på något sätt besläcktade?
vackert vännen och ha en underbar midsommar!!
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen