Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid regnbågens slut, finner jag dig.

 

 

jag tittar upp
med en sökande blick
letar jag efter regnbågen jag såg en gång
när jag var en liten pojk

men den tycks inte existera
för dess sju färger är begravda
i ett täcke av dimma
och jag ser ingenting

medan tiden sakta passerar
och världen kring mig förändras
så spelar det ingen roll vart jag söker efter dig
för du går inte att finna i denna ständiga dimma

jag springer blind
sträcker ut min hand
kommer jag finna din?

jag stannar
jag finner dig aldrig såhär
"kärleken är blind"
viskar vinden då den smeker min kind

så jag blundar
stänger mina ögon
öppnar mitt hjärta
och ser

jag ber
skriker ut
mina önskningars önskning
som finns djupt i mitt hjärta

i dimman ser jag konturer
av mitt hjärtas prinsessa
en ängel utan dess like
den vackraste flicka jag någonsin sett

jag springer mot dig
men hur jag än försöker
så är avståndet lika långt

jag tycks inte kunna nå dig
hur fort jag än springer
hur långt jag än sträcker mig

hur mycket jag än älskar dig

men du vet
för du är den som känner mig allra bäst
jag kommer aldrig ge upp

så länge mitt hjärta slår
så kommer jag älska dig
genom sommar, höst, vinter och vår
tills jag finner dig, änglarnas prinsessa

och då
kommer jag se regnbågen igen
tack vare dig

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-20 15:55



Bookmark and Share


    Jojjan
Och så länge du skriver så här bra, kommer jag fortsätta ge dig applåder ;)
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP