Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


JAG KOMMER ALDRIG BLI FEJK, INTE ENS FÖR DIN SKULL

jag hatar dig
för du var aldrig där
jag var aldrig någon som var något för dig
jag var aldrig det
du såg mig aldrig trots att jag är minst två
gånger större än dina pinnsmala tjejkompisar
som sönderblonderar sitt hår spacklar över
sina ansikten med smink och sprutar in så
mycket silikon att man nästan tror att de ska
spricka och ibland glömmer jag att jag faktiskt
hatar dig för du kommer aldrig någonsin titta åt
mitt håll le åt mig röra mig prata med mig
skratta åt mig eller vad fan som helst

du kommer aldrig göra det
men fuck you

jag kommer aldrig bli någon jävla jordan
med bröst lika stora som fotbollar som aldrig
blir sedd i ögonen när någon pratar med henne
jag kommer aldrig bli någon jävla nicole richie
för hennes midjemått är inte mycket större än
omkretsen runt mina lår

jag kommer aldrig bli smal se snygg ut
ha stora fejkbröst vara sönderblonderad
spackla över min hy med smink så
fuck you
jag hatar dig
hatar dig för du är så jävla perfekt




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-20 20:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack och lov att du är äkta!
Skönt med människor som vågar vara det.
Paris Hilton är äcklig!
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT