Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlägsen


jag

är

mer

man

än

du

någonsin

kommer

bli



och mer kvinna än du någonsin kommer få




Övriga genrer av AnnaMy
Läst 522 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-21 16:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
helt underbar i sin självklara attityd

en gudinna är allt
o alltid över.
2011-12-06

  Lejonhjärtas poesi
Helskön självkänsla, underbar poesi!
2008-06-24

  All
Jag känner tidvis likadant, fortsätt skriva, Anna-Lena
2008-06-22

  berxper
Jag gillar din attityd!
Snyggt!
2008-06-22

  Blodros
hehe, yes, rätt ton, låt ingen man sätta sig på dig...
gillas!!
2008-06-21

  Elin Katten Lo VIP
Kul skrivet! Jag gillar kaxigheten och upplägget.

Tack!


E
2008-06-21

  Larz Gustafsson VIP
Fruktansvärt elakt och typiskt feministiskt.
2008-06-21

  Sladjana Zubcevic
U N D E R B A R T
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy