Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leopardfabriken

Tjugotvå

han sitter hemma i sin mammas knä
och suger bröstmjölk hela kvällen

Känns som alla kastanjeträden vaknar
i plantagen

Men den Kärlek i koma som kommer
den kommer
han sa

jag vill äta upp dina blomsterknoppar
så dom slår ut i mig

Han spillde ner
överallt
Stora vita pölar
som rann

Sen kröp han upp i hennes knä
igen
Hon diar sin son.


Det är fält i huden av sår och fläckar
fläckar som kamouflerar honom bland oss
likt en leopard

Auktoritetsfigurerna klappar honom
som en kattunge.


Man sover bedövat
som infantil

djupt i fabriken




Fri vers av tripto nin
Läst 779 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-21 12:32



Bookmark and Share


  pang
äckligt, målande, vackert- det rör upp och stannar kvar. säger något osagt på ett intressant sätt.
2009-08-06

  orsak
slutet på den här texten är fantastiskt!
2008-07-01

    smuts
Jag tycker att det här är en text som
växer varje gång man läser den.
Jag önskar att jag kunde skriva
såhär och att jag hade dina
idéer.

Felicia.
2008-06-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
Skrämmande berörande text
amn liksom stannar upp....
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin