Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sopor och människor



I dagens samhälle

får man bättre betalt

om man kör sopor

eller tar hand om datorer

än om man tar hand om människor

...det säger en hel del om

hur vi egentligen tänker

i dagens Sverige...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 575 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-21 14:52



Bookmark and Share


  Yvonne
Ja, nog är det avigt.
2008-06-21

  Fånga dagen
bra skrivet det är fördjävlgit rent ut sagt
hur ska vi få dom som styr att tänka om ?
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis