Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag skrev igår..


Drömmar i svart och vitt och kärlekstrevande fingrar

 

 

 

klockan 00.00 och han är tillbaka till sin rutin
sitter och gör ingenting
hjärtat bankar, dunkar och slår
och han tänker på nattens dröm

en varm dusch och en kopp te
hon myser framför sin TV
de är science-fiction fredag på tv6
och hon är sådär otroligt vacker ikväll
så som bara hon kan vara

sent på kvällen så drömmer han i svart och vitt
tomma händer på ett tangentbord som känt mycket kärlek
och med kärlekstrevande fingertoppar skriver han
en förlorad kärlekssaga som blir poesi

ord om saknad och kärlek
som beskriver hur underbar hon är
att han än idag inte kan förstå
hur man kan vara så otroligt kär

han ser ett foto och inser
att begreppet "vacker" är ingenting jämfört med henne
och han vill göra så mycket
men allt står still

klockan tickar
nattens regn
droppar från ett blad

i hennes varma famn
och kärleksfulla hjärta
finns hans fristad

han saknar henne så

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-21 17:11



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
WOOOW :-O det är så bra!!!! (:

*applåderar och bokmärker*
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP