Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En förtrollad och härlig midsommarkväll

Har det varit för mig
magisk midsommarkväll
förtrollande lugnt och skönt

När vinden låg på känndes
dofften av jasmin en ljuvligt
härlig doft att andas in


Med härlig lugn musik
ur högtalarna dansade jag
med min man i denna
förtrollande midsommarkväll

Våran midsommarkväll vart
till en romantisk kväll för
två alldeles stilla och lugnt
väldig härlig känsla att
bara vara två

Så vart min underbara
midsommarkväll som
jag kommer att leva
länge på och minnas
i mitt hjärta tillsammans
med min älskade make




Fri vers av Ann-christin
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-21 17:45



Bookmark and Share


  Maria T
Vilken förtrollad och underbar midsommarkväll
Tänk att få ha det så bra
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin