Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, till slut kom jag fram till denna , mångfaccetterade individ, som är \"lite av mig själv\" och ändå, inte alltid.....


BOHEMEN !

Bohemen
går sin egen väg

Bohemen
binder sitt eget ris

Bohemen
tar ingen genväg
betalar sitt pris

Bohemen
skys av många
älskas av en del
ej sig blodig stånga
fixar sina fel
om han godkänner dem
annars lämnas de därhän

Bohemen
ser aldrig till det yttre
fasader är fördömt
struntar i lyten
glittret är glömt

Bohemen
lever sitt eget liv
oberoende av omvärlden
tar sina Egna kliv
betalar dock hyresvärden
kunde väl bo i en hammock
om inte barnen fanns
kan , mycket väl, gilla glamrock
är väl ,ändå, inget \"Kizz-fan\"
fast diggar några låtar
som \"Ballroom Blitz\"
vill dock inte med detta \"ståta\"
knappast någon vits

Ja, bohem
vill jag Alltid vara
hur det än må gå
tillhör jag denna skara
och vill nog alltid så.............




Fri vers av Mats Henricson
Läst 440 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-21 20:20



Bookmark and Share


  Tellus Fortuna
Bohemen i mig skriker ... jaaaaaaa
2008-06-21

  genni VIP
Det kunde nästan vara jag som skrev dessa rader, känns igen !
2008-06-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vem vill väl inte
vara fri, som en
Bohem, den finns
lite i oss alla, utan
någon frihet skulle
man väl inte palla!
Gott skrivet!
***********
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska