Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fossildans

Här klampar det förgångna runt
Med stora clownskor
Sparkar mig sidlänges utmed ängarna
Som fått tag i kjoltyget
Men som ingenstans har att ta vägen

Är jag en fossil
Som myser och värms
Vid tanken på medeltid
Eller är detta en sån där självutlösande
grej för att slippa undan?
Är jag en sån som har roligare ihopkurad i en träkoja långt inne i djungeln än här?

Jag trampar runt på blommorna
Och ler ihjäl mig.




Prosa av Eunice
Läst 484 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-21 22:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilka underbara metaforer...du målar bilder med din dikt
2008-10-05

  bögpoesi
Jag ler ihjäl mig!
Underbart
Lev livet

/Jamin
2008-06-21

    Jojjan
Le ihjäl sig känns som ett ganska trevligt sätt att dö på :) Fint målat!
2008-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice