Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glöm inte bort att du är värdefull. Det finns ingen kopia! Så sätt inte ljuset under skäppan!


Och kan du ej lysa som solen

Och kan du ej lysa som solen
så nog kan du lysa ändå
som lilla blyga violen
längst bort i trädgårdens vrå.
Hon bär allra näpnaste kjolen
och blicken är himmelsblå.
Hon kan inte lysa som solen
men se, hon lyser ändå!




Fri vers av ingvar VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-22 08:10



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Så sött!
så vackert!
så härligt!
2008-06-27

  Maria T
En ljuvlig liten dikt
Blicken är himmelsblå
2008-06-27

  Bibbi VIP
Underbart!
Applåd!
2008-06-26

  Poesio
va bra!!!!
2008-06-23

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet!
2008-06-22

  Erik L
Mycket vacker och fin text som det strålar ett ljus om! Väldigt bra skrivet.
2008-06-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackert och rart, visst
är det klart, att även
ett litet ljus, kan lysa:
U*N*D*E*R*B*A*R*T
******************
Så fint beskrivet!
*******************
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP