Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bad

-Jag bad dig inte bestiga Mount Everest, bara att andas en dag till.

*djup suck*

-Men du kunde lika gärna bett mig göra en vandring jorden runt och bestiga Mount Everest på hemvägen.

------------------------------------------------------------------------------

-Snälla du, jag bad dig inte plocka ner månen, bara att ta emot min kärlek.

*tårar*

-Du kunde lika gärna bett mig plocka ner hela himlavalvet för lika lite vet jag hur man hanterar kärlek som hur man gör just det.




Fri vers av wedquinna
Läst 545 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-22 08:53



Bookmark and Share


  Troll ॐ
"-Du kunde lika gärna bett mig plocka ner hela himlavalvet för lika lite vet jag hur man hanterar kärlek som hur man gör just det.
"

varmt vackert och sårbart.
underbart skrivet!
2008-10-01

  VITRIOL
Naket vackert och med stor mänsklighet och kärlek blottad. Tycker om den här!
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna