Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok... Jag är väl ganska less men wtf...


VAB-dagar

 

Mitt i natten ligger jag i svettiga lakan och vågar inte röra en endaste nervtråd. Intrasslad i blonda lockar och totalt utmattad andas jag, taktfast, in doften av feber och sömn.

Jag lyssnar till gnyenden som omedvetet kryper ut med innandningsluften. Jag ser i mörkret täcket sparkas av och vill så gärna lägga det tillrätta igen.

Totalt utsliten, less, hjälplös och sådär utmattad som man bara kan bli av att vabba inser jag att jag är lycklig. 

När problemen inte är större än att Ibumetin, svala duschar varvat med varma filtar, te och en tröstande famn kan råda bot på dem så är livet inte så jävligt trots allt.

 

 

Ellerhur?




Fri vers av wedquinna
Läst 460 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-24 00:06



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Livet lever du!!!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna