Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en sån

 

Jag är en såndär som aldrig lärt mig stanna länge nog för att laga mig själv när jag gått sönder. En som hellre trampar iväg med bestämda steg än snubblar och faller inför ögonen på andra.

Jag är en sån som tar till flykten redan när lukten av känslor nuddar vid mina väl kalibrerade näsborrar. En sån som rymmer när hjärtat blir överfullt.

Jag är en sån människa som inte tittar mig över axeln när jag gått. Jag lämnar andra frågandes men jag lämnar sällan svaren.

Jag är en sån som inte stannar kvar länge nog för att ta reda på om jag skulle vunnit eller förlorat. Sålänge jag bestämmer mig för att vända ryggen till behåller jag kontrollen.

Jag är en sån som ni kallar player och min insats är era känslor. Jag lever på era känslor för jag är för feg för att låta mina egna komma upp på bordet.




Fri vers av wedquinna
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-29 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna