Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat *Varning för hårda/starka ord och brutal text!*

Jag vill med en hammare slå dina händer sönder och samman för att sedan
med hjälp av en slö avbitare
klippa av dig finger för finger.

Långsamt

 så att varje omtag känns.

Jag vill förstöra dom nävar som alldeles för många gånger träffat min kropp med allt för mycket kraft.

 

 

Jag vill sparka och slå på hela din kropp tills du faller på knä och ber om nåd.

 När du ramlar vill jag fortsätta sparka
precis som du brukade göra.

Jag vill stampa på ditt huvud
men vill på samma gång att du ska behålla medvetandet
så du känner varje skär när jag avlägsnar din tunga med en brödkniv.

Jag vill nämligen aldrig mer att dina ord ska få göra någon så illa som dom gjorde mig.

 

Därefter ska jag falla på knä vid din sida och be dig om förlåtelse under tiden livet sakta rinner ifrån dig.

 

Precis så som du gjorde vill jag göra mot dig.

 

 

 

Jag vill lära dig vad hat betyder på samma sätt som du lärde mig vad din "kärlek" innebar!




Fri vers av wedquinna
Läst 602 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-29 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Beautiful
2012-10-04

  LassO
tungt, mycke tungt, läsvärt dock
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna