Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom livet

Jag  bearbetade mitt förflutna genom att
förskjuta
koppla bort

och

förneka

 

Jag såg på min framtid genom
gråt
skuld

och

hopplöshet

 

Jag letar nu mig själv genom
föfluten tid
framtid

och

ångest




Fri vers av wedquinna
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-05 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna