Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Gränser

I gränslandet där mitt blir ditt
mellan dina befallningar och mitt bejakande

På gränsen till deras förbjudna rike och vårt paradis

Över den sylvassa eggen där smärta blir extas
balanserar jag min vällust




Fri vers av wedquinna
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-08 22:24



Bookmark and Share


  VITRIOL
Snyggt balanserad. Levande och lustfylld utan kompromisser.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna